Over ons

Over ons

VB MotoParts is begonnen als een uit de hand gelopen hobby en is ontstaan uit een grote passie voor motoren. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een onderneming met veel kennis van motoren en hebben we een uitgebreid aanbod aan motoronderdelen. Voor nieuwe en gebruikte onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze werkwijze
Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van motoren en motoronderdelen, tot de producten die je in onze webshop kunt vinden. Elk product wordt gecontroleerd op eventuele defecten en gebreken en hierna in ons systeem geregistreerd. Ieder product wordt vervolgens professioneel en stevig verpakt. Dankzij onze werkwijze garanderen we kwalitatieve producten, een snelle levertijd en een goede service!

De webshop
In onze webshop kun je eenvoudig en snel het product vinden die je zoekt. De producten in onze webshop zijn voorzien van een duidelijke productomschrijving met bijbehorende productdetails. Daarnaast staat er aangegeven op welke motor(en) het onderdeel passend is.

Wij proberen dagelijks nieuwe producten online te zetten in onze webshop. Zodra je een bestelling plaatst gaan wij voor je aan de slag en ben je verzekerd van een product die voldoet aan je verwachtingen. Ben je toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Neem dan gerust contact met ons op via: [email protected] of Whatsapp ons. Ook bij andere vragen helpen wij je graag verder!

VB MotoParts garantie

Op ons gehele assortiment

Altijd de scherpste prijs

Bespaar geld op de aanschaf van gebruikte onderdelen

100% veilige betaling

Wij zorgen voor een veilige betaling

Onze motormerken